Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Alge marine, peste si fructe de mare>Alge nori GOLD Inaka 2,5gx50 foi

Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Alge nori GOLD Inaka 2,5gx50 foi

59,00 lei

43415

Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin; totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5, benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide şi acneei. 

Mai multe detalii

Disponibil pe stoc


Alge nori GOLD Inaka 2,5gx50 foi

Info produs

Alge marine uscate special preparate pentru Kimbap, Sushi, Handroll sushi.
Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin, totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5: benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide şi acneei. Atunci cand mancam alge marine, luăm aceste minerale esentiale inapoi in corpurile noastre şi aceste minerale ne ajuta sa ne mentinem o condiţie alcalina in sangele nostru, care este o stare de sănătate, rezistenta la oboseala si stres.
Ambalare 50 foi x 2,5 g

Ingrediente

Alge marine deshidratate/uscate.
Contin iod.

ATENTIE ALERGENI

boldate in lista de ingrediente.

Greutate neta: 125g

Tara de origine: China


s-ar putea să îțI mai placă