Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Creative 8 250g

99,00 lei

73286

  •  Amestec de boabe Arabica, Excelsa si highland peaberry Robusta
  •  Cantitate: 250g
  •  Produs enzimat natural, prin simularea procesului Kopi Luwak de tratare a boabelor de cafea 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc


Creative 8 250g

CREATIVE 8

Este o cafea creata in stilul clasic Legendee, cu o noua abordare a gustului si a echilibrului cafelei. Principala caracteristica a acestui nou tip de cafea este o dulceata naturala incredibila, astfel incat unii consumatori care obisnuiesc sa isi bea cafeaua mai dulce, nu adauga zahar acestui amestec de cafea. Aciditatea si aroma Creative 8 se apropie de boabele Arabica de inalta calitate, prajite in mod traditional.

Familia Legendee este una din cele mai renumite marci de cafea din lume, cunoscuta in Vietnam drept civet cafe. Renumita la nivel mondial, cafeaua Legendee este produsul unui proces de tratare a boabelor cu enzime naturale unice, in urma caruia acestea elibereaza arome proprii care se pierd in procesarea normala. Produsul Legendee este recunoscut la nivel mondial pentru faptul ca este cea mai reusita incercare de a produce o cafea cu echilibrul si aroma faimoasei cafele Kopi Luwak (civet cafe). Trung Nguyên a reusit cu succes sa creeze un echilibru perfect intre boabele de Arabica si de Excelsa.

Trung Nguyên Creative 8 este cunoscut sub numele de Sang Tao 8, dar produsul este acelasi. Amestecul de cafea Trung Nguyên Creative 8 multumeste cele mai sofisticate gusturi si este un cadou excelent.

De cele mai multe ori, turistii care viziteaza Vietnam au o experienta completa doar dupa ce au servit o cafea preparata in mod autentic in una din cafenelele Trung Nguyên. Marea majoritate a cafenelelor Trung Nguyên din Vietnam servesc Creative 8 pe loc si nu distribuie cafeaua pentru a fi consumata acasa. Trung Nguyên Creative 8 este un cadou de top in Asia. Acest produs nu este cafea zibeta. Niciun animal nu a fost folosit sau abuzat in procesul fabricarii acestei cafele.

PREPARAREA CAFELEI

PASI

instructiuni cafea vietnameza 1

1. Adauga crema de lapte (optional)

Toarna 1-3 lingurite de crema de lapte, in functie de cat de dulce preferi cafeaua. Crema de lapte condensat, cel indulcit si nu cel obtinut prin evaporare, rezista fara sa fie pastrat in frigider si poate fi stocat intr-un dispensor de sirop.
instructiuni cafea vietnameza 2

2. Adauga cafeaua macinata

In filtrul Phin, adauga 20 grame de cafea macinata. Daca preferi cafeaua intensa, asigura-te ca ai presat suficient cafeaua, folosind presa din filtrul Phin: cu cat dureaza mai mult infuzia, cu atat cafeaua rezultata va fi mai amara si mai tare.
instructiuni cafea vietnameza 3

3. Adauga apa fierbinte

Aseaza filtrul Phin deasupra paharului cu crema de lapte si toarna 20ml de apa fierbinte. Asteapta pana se scurge iar apoi toarna restul de apa fierbinte (~45ml). Temperatura recomandata a apei, pentru un gust autentic, este intre 96°C-100°C.
instructiuni cafea vietnameza 4

4. Amesteca

Procesul de infuzie a cafelei vietnameze dureaza aproximativ 5 minute. De indata ce s-a scurs apa, inlatura filtrul Phin si amesteca crema de lapte de pe fundul paharului. Cafeaua vietnameza indulcita are culoarea maro inchis, catifelat.

;

instructiuni cafea vietnameza 5

5. Serveste

Cafeaua vietnameza poate fi servita fierbinte sau intr-un pahar cu gheata. Cuburile de gheata ajuta la diluarea intensitatii cafelei, ajuta la eliberarea unor arome de ciocolata si vanilie.
instructiuni cafea vietnameza 6

6. Ceai cald

In mod traditional, cafeaua vietnameza se serveste impreuna cu un pahar de ceai de iasomie.

In esenta, cafeaua vietnameza este o combinatie de cafea macinata cu crema de lapte si gheata. Laptele dulce condensat completeaza natura amaruie a cafelei vietnameze autentice.

Tara de origine: Vietnam


s-ar putea să îțI mai placă