Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Bauturi racoritoare si alcoolice>Creative 2 ROBUSTA ARABICA 250g

Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Creative 2 ROBUSTA ARABICA 250g

24,00 lei

73283

  • Amestec Robusta si Arabica
  • Cantitate: 250g
  • Mod traditional vietnamez de prajire a boabelor
  • Cofeina la nivel mediu, pentru orice moment al zilei si pentru toate gusturile
  • Este recomandata servirea cafelei impreuna cu crema de lapte
  • Perfecta calda si rece (Café Sua Da) in filtrul Phin

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc


Creative 2 ROBUSTA ARABICA 250g

ROBUSTA ARABICA

Trung Nguyên Robusta Arabica este, conform statisticilor, cel mai accesibil si cel mai popular tip de cafea. Cu un amestec minunat de Arabica de inalta calitate si Robusta originara, Trung Nguyên Robusta Arabica este o cafea “pentru orice ocazie”: are un continut mediu de cofeina, un gust bine echilibrat și poate fi servita atat fierbinte, cat si rece. Amestecul de cafea din mai multe specii de boabe este servit in intreaga lume ca o alternativa la gusturile standard, limitate la o singura specie.

O ceasca de cafea Robusta Arabica se prepara, in mod autentic, dintr-o lingura jumatate de cafea macinata (aproximativ 20 grame). Trung Nguyên Creative 2 poate fi preparata in filtru Phin sau folosind orice alta metoda de infuzie. Comparativ cu alte tipuri de cafea Trung Nguyên, Creative 2 nu se preteaza uzului comercial de tip cafenea. Popularitatea sa imensa este rezultatul consumului casnic. Trung Nguyên Creative 2 poate fi folosita ca baza pentru bauturi de cafea de specialitate, datorita gustului echilibrat si al aromei delicioase.

PREPARAREA CAFELEI

PASI

instructiuni cafea vietnameza 1

1. Adauga crema de lapte (optional)

Toarna 1-3 lingurite de crema de lapte, in functie de cat de dulce preferi cafeaua. Crema de lapte condensat, cel indulcit si nu cel obtinut prin evaporare, rezista fara sa fie pastrat in frigider si poate fi stocat intr-un dispensor de sirop.
instructiuni cafea vietnameza 2

2. Adauga cafeaua macinata

In filtrul Phin, adauga 20 grame de cafea macinata. Daca preferi cafeaua intensa, asigura-te ca ai presat suficient cafeaua, folosind presa din filtrul Phin: cu cat dureaza mai mult infuzia, cu atat cafeaua rezultata va fi mai amara si mai tare.
instructiuni cafea vietnameza 3

3. Adauga apa fierbinte

Aseaza filtrul Phin deasupra paharului cu crema de lapte si toarna 20ml de apa fierbinte. Asteapta pana se scurge iar apoi toarna restul de apa fierbinte (~45ml). Temperatura recomandata a apei, pentru un gust autentic, este intre 96°C-100°C.
instructiuni cafea vietnameza 4

4. Amesteca

Procesul de infuzie a cafelei vietnameze dureaza aproximativ 5 minute. De indata ce s-a scurs apa, inlatura filtrul Phin si amesteca crema de lapte de pe fundul paharului. Cafeaua vietnameza indulcita are culoarea maro inchis, catifelat.

;

instructiuni cafea vietnameza 5

5. Serveste

Cafeaua vietnameza poate fi servita fierbinte sau intr-un pahar cu gheata. Cuburile de gheata ajuta la diluarea intensitatii cafelei, ajuta la eliberarea unor arome de ciocolata si vanilie.
instructiuni cafea vietnameza 6

6. Ceai cald

In mod traditional, cafeaua vietnameza se serveste impreuna cu un pahar de ceai de iasomie.

In esenta, cafeaua vietnameza este o combinatie de cafea macinata cu crema de lapte si gheata. Laptele dulce condensat completeaza natura amaruie a cafelei vietnameze autentice.

Tara de origine: Vietnam


s-ar putea să îțI mai placă