Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Bauturi racoritoare si alcoolice>Creative 3 ARABICA SE 250g

Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Creative 3 ARABICA SE 250g

32,00 lei

73284

  • Arabica, dintr-o singura sursa
  • Cantitate: 250g
  • Nivel relativ scazut de cofeina
  • Note florale si de vanilie, fara sa fie amara
  • Este recomandata servirea cafelei impreuna cu crema de lapte
  • Perfecta calda si rece (Café Sua Da) in filtrul Phin

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc


Creative 3 ARABICA SE 250g

ARABICA SE

Trung Nguyên Arabica Se este unul dintre cele mai selecte tipuri de cafea Arabica, la nivel mondial. “Se” inseamna “vrabie”. “Vrabia” Arabica este un soi cultivat exclusiv in Vietnam si este cunoscut pentru aciditatea lui scazuta si pentru gustul echilibrat.

Marea majoritate a cafelelor Arabica disponibile pe piata sunt de tip hibrid, cu miros fin de cicoare, lamaie sau orz. Gustul cafelei Trung Nguyên Creative 3 este gustul autentic al cafelei Arabica, o combinatie de aciditate scazuta, o aroma echilibrata si un gust delicios.

Creative 3 este o cafea potrivita la toate si poate fi servita in orice moment al zilei. In plus, este excelenta ca desert sau glazurare datorita gustului dulceag si bogat. Pentru a putea fi servita cu gheata, acest tip de cafea trebuie sa fie preparat concentrat. Indiferent de cantitatea de cafea macinata folosita sau de metoda de infuzie, gustul Trung Nguyên Arabica Se nu va fi amar.

Trung Nguyên Arabica Se poate fi infuzata la rece, pentru a evidentia tonurile florale. Astfel preparata, cafeaua are un continut scazut de aciditate si nu isi pierde din gust, atunci cand este folosita ca un concentrat pentru cafeaua cu gheata.

PREPARAREA CAFELEI

PASI

instructiuni cafea vietnameza 1

1. Adauga crema de lapte (optional)

Toarna 1-3 lingurite de crema de lapte, in functie de cat de dulce preferi cafeaua. Crema de lapte condensat, cel indulcit si nu cel obtinut prin evaporare, rezista fara sa fie pastrat in frigider si poate fi stocat intr-un dispensor de sirop.
instructiuni cafea vietnameza 2

2. Adauga cafeaua macinata

In filtrul Phin, adauga 20 grame de cafea macinata. Daca preferi cafeaua intensa, asigura-te ca ai presat suficient cafeaua, folosind presa din filtrul Phin: cu cat dureaza mai mult infuzia, cu atat cafeaua rezultata va fi mai amara si mai tare.
instructiuni cafea vietnameza 3

3. Adauga apa fierbinte

Aseaza filtrul Phin deasupra paharului cu crema de lapte si toarna 20ml de apa fierbinte. Asteapta pana se scurge iar apoi toarna restul de apa fierbinte (~45ml). Temperatura recomandata a apei, pentru un gust autentic, este intre 96°C-100°C.
instructiuni cafea vietnameza 4

4. Amesteca

Procesul de infuzie a cafelei vietnameze dureaza aproximativ 5 minute. De indata ce s-a scurs apa, inlatura filtrul Phin si amesteca crema de lapte de pe fundul paharului. Cafeaua vietnameza indulcita are culoarea maro inchis, catifelat.

;

instructiuni cafea vietnameza 5

5. Serveste

Cafeaua vietnameza poate fi servita fierbinte sau intr-un pahar cu gheata. Cuburile de gheata ajuta la diluarea intensitatii cafelei, ajuta la eliberarea unor arome de ciocolata si vanilie.
instructiuni cafea vietnameza 6

6. Ceai cald

In mod traditional, cafeaua vietnameza se serveste impreuna cu un pahar de ceai de iasomie.

In esenta, cafeaua vietnameza este o combinatie de cafea macinata cu crema de lapte si gheata. Laptele dulce condensat completeaza natura amaruie a cafelei vietnameze autentice.

Tara de origine: Vietnam


s-ar putea să îțI mai placă