Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Bauturi racoritoare si alcoolice>Creative 4 PREMIUM CULI 250g

Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Creative 4 PREMIUM CULI 250g

37,00 lei

135426

  •  Amestec de Arabica, Robusta, Excelsa si Catimor
  •  Cantitate: 250g
  •  Nivel scazut de aciditate
  •  Gust puternic si catifelat
  •  Perfecta calda si rece (Café Sua Da) in filtrul Phin, impreuna cu laptele condensat

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc


Creative 4 PREMIUM CULI 250g

PREMIUM CULI

Trung Nguyên reuneste in Creative 4 boabe Culi atent selectionate, din 4 soiuri diferite, pentru un gust echilibrat. Multi consumatori fideli ai marcii Trung Nguyên sustin ca Premium Culi este cafeaua lor preferata din gama cafelelor vietnameze.

Există o multime de arome complexe in Premium Culi. Gustul cafelei se apropie de amarui, cu aciditate scazuta, si este preferat de cei care doresc experienta unei cafele integrale. Pentru o cafea tare, dublati cantitatea unei linguri de cafea macinata pentru o ceasca. In timpul iernii, Premium Culi este o cafea care confera confort, datorita aromei si a gustului ei bogat prin care iti stimuleaza apetitul. In timpul verii, cafeaua vietnameza Premium Culi poate fi servita cu gheata, pentru a elibera noi tonuri de aromă.

Multe restaurante si cafenele servesc Trung Nguyên Creative 4 ca un reprezentant de drept al cafelelor vietnameze, folosind filtrul Phin pentru servirea individuala. In functie de preferinte, cantitatea de Premium Culi poate fi dublata intr-un filtru mic si servita la intensitatea unui espresso.

Pastrarea in frigider a concentratului de cafea Premium Culi nu este recomandata. Pentru a obtine gustul autentic al cafelei vietnameze, Premium Culi trebuie sa fie proaspat infuzata, deasupra unui pahar cu cateva cuburi de gheata. Este o cafea savuroasa, incantatoare, in special daca preferati cafeaua tare.

Trung Nguyên Creative 4 Premium Culi se bucura de mult succes in consumul casnic, insa poate fi preparata si in cafetiera de la birou. Renumita aroma a cafelei vietnameze poate fi obtinuta din cantitatea a doua linguri de cafea macinata per ceasca de cafea.

Cafeaua vietnameza elibereaza arome diferite in functie de temperatura apei. Pentru a evidentia diverse tonuri de arome, de ciocolata si vanilie, incalziti apa la 85°C-100°C.

PREPARAREA CAFELEI

PASI

instructiuni cafea vietnameza 1

1. Adauga crema de lapte (optional)

Toarna 1-3 lingurite de crema de lapte, in functie de cat de dulce preferi cafeaua. Crema de lapte condensat, cel indulcit si nu cel obtinut prin evaporare, rezista fara sa fie pastrat in frigider si poate fi stocat intr-un dispensor de sirop.
instructiuni cafea vietnameza 2

2. Adauga cafeaua macinata

In filtrul Phin, adauga 20 grame de cafea macinata. Daca preferi cafeaua intensa, asigura-te ca ai presat suficient cafeaua, folosind presa din filtrul Phin: cu cat dureaza mai mult infuzia, cu atat cafeaua rezultata va fi mai amara si mai tare.
instructiuni cafea vietnameza 3

3. Adauga apa fierbinte

Aseaza filtrul Phin deasupra paharului cu crema de lapte si toarna 20ml de apa fierbinte. Asteapta pana se scurge iar apoi toarna restul de apa fierbinte (~45ml). Temperatura recomandata a apei, pentru un gust autentic, este intre 96°C-100°C.
instructiuni cafea vietnameza 4

4. Amesteca

Procesul de infuzie a cafelei vietnameze dureaza aproximativ 5 minute. De indata ce s-a scurs apa, inlatura filtrul Phin si amesteca crema de lapte de pe fundul paharului. Cafeaua vietnameza indulcita are culoarea maro inchis, catifelat.

;

instructiuni cafea vietnameza 5

5. Serveste

Cafeaua vietnameza poate fi servita fierbinte sau intr-un pahar cu gheata. Cuburile de gheata ajuta la diluarea intensitatii cafelei, ajuta la eliberarea unor arome de ciocolata si vanilie.
instructiuni cafea vietnameza 6

6. Ceai cald

In mod traditional, cafeaua vietnameza se serveste impreuna cu un pahar de ceai de iasomie.

In esenta, cafeaua vietnameza este o combinatie de cafea macinata cu crema de lapte si gheata. Laptele dulce condensat completeaza natura amaruie a cafelei vietnameze autentice.

Tara de origine: Vietnam


s-ar putea să îțI mai placă