Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul AsianFood.ro folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Am înțeles

Blog

Blog Asian Food

O mică istorie a Coreei

O mică istorie a Coreei

Coreea, una dintre cele mai vechi civilizații din lume întemeiată odată cu nașterea regatului Gojoseon (după cum susțin legendele), în anul 2333 î.Hr, a fost permanent o peninsulă pe teritoriul căreia s-au dus lupte între unificare și divizare.
Condimente și ingrediente de bază în bucătăria chinezească

Condimente și ingrediente de bază în bucătăria chinezească

Bucătăria chinezească se remarcă prin unicitatea celor 8 ramuri ale sale. Fiecare stil culinar are la bază anumite elemente constitutive care îl definesc și care se folosesc cu precădere.
Obiectivele turistice ale Indiei

Obiectivele turistice ale Indiei

Mărginită de Munții Himalaya, fluviul Gange și Deșertul Thar, India înfățișează o diversitate nețărmurită de peisaje. O călătorie în această regiune este ca o incursiune spirituală pe un tărâm sacru.
Introducere în bucătăria japoneză

Introducere în bucătăria japoneză

Multiculturalismul este trăsătura definitorie a bucătăriei contemporane japoneze, însă rețetele tradiționale conțin câteva ingrediente, de regulă proaspete sau foarte puțin preparate termic (fierbere sau uscare) și se servesc în porții mici.
Cum se folosesc anumite sosuri în bucătăria asiatică

Cum se folosesc anumite sosuri în bucătăria asiatică

Faptul că bucătăria asiatică utilizează o gamă variată de sosuri și că acestea nu lipsesc din meniul lor zilnic, nu mai este un secret. O parte dintre ele pot fi folosite ca sos de sine stătător, altele se utilizează în procesul de preparare termică.
Condimente de bază în bucătăria asiatică

Condimente de bază în bucătăria asiatică

Indiferent de bucătărie și stil culinar, este bine cunoscut faptul că potrivirea condimentelor într-un preparat poate schimba semnificativ rezultatul final.
Obiectivele turistice ale Coreei

Obiectivele turistice ale Coreei

Coreea este o țară peninsulară care îi poate mulțumi și pe cei mai pretențioși dintre turiști. Supranumită una dintre perlele coroanei turismului asiatic, are foarte multe de oferit datorită moștenirii sale istorice și culturale.
Tradiții în timpul mesei în Asia

Tradiții în timpul mesei în Asia

Tradițiile unui popor constau în moștenirea obiceiurilor transmise din generație în generație. Acestea sunt regulile nescrise ale societății pe care toți membrii le cunosc.
O mică istorie a Chinei

O mică istorie a Chinei

China, una dintre țările care se poate mândri cu o frumoasă civilizație străveche, are un parcurs în istorie misterios și plin de întâmplări neașteptate. 
Ceaiul în cultura asiatică

Ceaiul în cultura asiatică

Asia este unul dintre continentele pentru care prepararea, servirea, consumarea, estetica și interacțiunea cu această licoare constituie părți ale unor ceremonii prețuite nu doar de autohtoni, ci și de străinii care intră în contact cu ea.