Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Blog

Blog Asian Food

Condimente și ingrediente de bază în bucătăria indiană

Condimente și ingrediente de bază în bucătăria indiană

Pentru a putea înțelege și aprecia pe deplin cultura gastronomică a unei țări, este necesar să cunoști principiile și ingredientele care o diferențiază de restul.
Obiectivele turistice ale Chinei

Obiectivele turistice ale Chinei

Ți-am pregătit cinci obiective turistice care ar trebui să se afle pe în itinerariul oricărui turist care ajunge în China.
Cum folosim laptele de cocos

Cum folosim laptele de cocos

Ai intoleranță la lactoză sau preferi o dietă vegană, consideri că un produs vegetal este mult mai sănătos decât unul de origine animală sau ești doar curios.
Introducere în bucătăria indiană

Introducere în bucătăria indiană

Tarabele de pe străzile Indiei sunt locurile unde vei găsi întotdeauna cele mai proaspete ingrediente și cele mai gustoase preparate. 
Introducere în bucătăria coreeană

Introducere în bucătăria coreeană

Se spune că ardeiul iute și usturoiul sunt pentru bucătăria coreeană ce sunt pastele pentru cea italiană sau hot dog-ul pentru cea americană. 
Introducere în bucătăria chinezească

Introducere în bucătăria chinezească

Principiile de bază ale bucătăriei chinezești, enunțate de Susanna Foo, promovează trei aspecte: simplitate, prospețime și păstrarea unicității ingredientelor folosite.
Bunele maniere la masă în cultura asiatică

Bunele maniere la masă în cultura asiatică

Cultura asiatică, ca și cele din vest, presupune o anumită conduită specifică în timpul mesei, considerată a fi în concordanță cu normele societății.
Despre Tofu – tipuri, beneficii și utilizare

Despre Tofu – tipuri, beneficii și utilizare

Brânza tofu se digeră foarte ușor, este săracă în calorii și nu conține colesterol. În schimb, având un gust neutru, absoarbe ca un buretele aromele ingredientelor împreună cu care este gătit.
Papadum – lipia indiană crocantă din făină de linte

Papadum – lipia indiană crocantă din făină de linte

Papadum este un fel de pâinică subțire și crocantă, de origine indiană, consumată ca aperitiv, alături de diverse varietăți de chutney și sosuri.
Utilizarea fructului de mango în bucătăria asiatică

Utilizarea fructului de mango în bucătăria asiatică

Fructul de mango a primit diferite întrebuințări în bucătărie, în special în preparatele asiatice: chutney, curry-uri sau diferite deserturi și dulciuri.