Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul AsianFood.ro folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Am înțeles

 Prin prisma modificarii legislatiei aduse de Regulamentul General pentru Protecția Datelor nr. 679/2016 (GDPR), va informam ca am actualizat politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.

 

Cine suntem si cum ne puteti contacta

CONSALI EXPERT SRL este societatea care administreaza domeniul www.asianfood.ro, persoana juridic, avand sediul social in Cluj-Napoca, Strada Streiului 1/45, avand codul de inregistrare fiscala RO18173128, inregistrata la ORC Cluj Prahova sub nr. J12/4162/2005, (numita in continuare "CONSALI EXPERT"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal in nume si in interes propriu.

 

Pentru orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va oferim posibilitatea sa contactati Responsabilul CONSALI EXPERT cu protectia datelor la adresa de e-mail dataprotection@consali.ro sau prin posta ori curier la adresa Strada Bucuresti Nr. 74, Cluj-Napoca – cu mentiunea „in atentia responsabilului cu protectia datelor”.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

Colectam datele cu caracter personal direct de la dvs., astfel:

  •  Cand va creati un cont pe www.asianfood.ro, ne puneti la dispozitie, adresa de e-mail, numele si prenumele dvs. numar de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, metoda de plata;

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta, inclusiv automat, informatii in Cookies si tehnologii similare, conform sectiunii Politica de cookies.

Nu colectam si nu prelucram date sensibile, de natura celor incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Crearea si administrarea contului in cadrul site-ului www.asianfood.ro;

• Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
• Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile achizitionate;
• Returnarea produselor conform prevederilor legale;
• Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre CONSALI EXPERT si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila. Prelucrarea are loc in temeiul art. 6 alin. 1 lit. a, b si/sau lit. c din Regulamentul general privind protectia datelor.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Prelucrarea are loc in temeiul art. 6 alin. 1 lit. f din Regulamentul general privind protectia datelor.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal 

Stocam datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in site-ul www.asianfood.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si noi vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite, pune la dispozitie sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs., urmatoarelor categorii de destinatari:

 furnizorilor de servicii de curierat;
 furnizorilor de servicii de plata/bancare;
 furnizorilor de servicii IT;
 altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea transmite anumite date cu caracter personal autoritatilor publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind securitatea si confidentialitatea datelor, in baza unor garantii adecvate, protocoale, intelegeri si/sau in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Unde transferam datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea este posibil sa transferam anumite date ale dvs cu caracter personal unor entitati situate in afara Romaniei. Aceste entitati pot fi localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari terte carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie, conform prevederilor Regulamentului general de protectie a datelor cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs, precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Pastram datele dvs cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si asigurand redundanta stocarii.

Pentru efectuarea platilor cu card bancar folosim serviciile procesatorului de plati EUPlatesc.ro. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia SSL. Pe langa toate masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor prevede o serie de drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a sesiza autoritatea de supraveghere competenta sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

  1.  Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului dvs. din site-ul www.asianfood.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
  2.  Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva, excesiva sau abuziva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care acest lucru necesita informatii suplimentare sau un timp indelungat ori daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum 60 de zile. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de 30 de zile. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

 

Drepturile tertelor parti. Vom procesa exclusiv datele dvs. cu caracter personal fara a afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate

 

Drepturi vizate

Descriere

Accesul

Ne puteti cere:

  •  sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
     sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
     sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  •  acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
     v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
     dati curs unui drept legal de a va opune; sau
     acestea au fost prelucrate ilegal; sau
     ne revine o obligatie legala in acest sens.

 

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  •  pentru respectarea unei obligatii legale; sau
     pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
 acuratetea/exactitatea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare),pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau

  •  prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
     acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
     v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  •  avem consimtamantul dvs.; sau
     pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
     pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  •  prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
     prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearii de profiluri),fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare

Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  •  produce efecte juridice cu privire la dvs; sau
     va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  •  ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
     este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau
     se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit.

Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil in scopul solutionarii oricarei situatii pe cale amiabila.

 

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul cu protectia datelor prin transmiterea cereriii dvs prin urmatoarele modalitati:

  •  prin e-mail la adresa: dataprotection@consali.ro sau
  •  prin posta sau curier la adresa: Strada Bucuresti nr. 74, Cluj-Napoca - cu mentiunea in atentia Responsabilului cu protectia datelor.