Niciun produs
Produs adăugat cu succes la coşul dvs.
0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.
Non food Filtru PHIN
Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Filtru PHIN
15,00 lei
95289
Filtrul Phin este ideal pentru persoanele care nu au o cafetiera sau care doresc sa faca o singura ceasca de cafea proaspata. Kit-ul include camera de filtrare, filtru de presa si capacul.
Avertizare: Ultimele bucăți pe stoc!
Filtru PHIN
Filtrul Phin este ideal pentru persoanele care nu au o cafetiera sau care doresc sa faca o singura ceasca de cafea proaspata. Kit-ul include camera de filtrare, filtru de presa si capacul. Unii oameni prefera sa prepare cafeaua vietnameza intr-o cana de sticla sau intr-un pahar, pentru a asista la procesul de infuzare.
Prepararea cafelei vietnameze dureaza aproximativ 5 minute, de la inceput la sfarsit. Filtrul Phin garanteaza o aroma incredibila a cafelei, asigura Tot ce trebuie este apă caldă și acest kit filtru. Dacă doriți să fiarbă cafeaua rece, urmați aceleași instrucțiuni, dar îl ansamblul filtrului la o ceașcă cu tocata sau gheață pisată.
PREPARAREA CAFELEI CU FILTRUL PHIN
PASI

1. Adauga crema de lapte (optional)
Toarna 1-3 lingurite de crema de lapte, in functie de cat de dulce preferi cafeaua. Crema de lapte condensat, cel indulcit si nu cel obtinut prin evaporare, rezista fara sa fie pastrat in frigider si poate fi stocat intr-un dispensor de sirop.
2. Adauga cafeaua macinata
In filtrul Phin, adauga 20 grame de cafea macinata. Daca preferi cafeaua intensa, asigura-te ca ai presat suficient cafeaua, folosind presa din filtrul Phin: cu cat dureaza mai mult infuzia, cu atat cafeaua rezultata va fi mai amara si mai tare.
3. Adauga apa fierbinte
Aseaza filtrul Phin deasupra paharului cu crema de lapte si toarna 20ml de apa fierbinte. Asteapta pana se scurge iar apoi toarna restul de apa fierbinte (~45ml). Temperatura recomandata a apei, pentru un gust autentic, este intre 96°C-100°C.
4. Amesteca
Procesul de infuzie a cafelei vietnameze dureaza aproximativ 5 minute. De indata ce s-a scurs apa, inlatura filtrul Phin si amesteca crema de lapte de pe fundul paharului. Cafeaua vietnameza indulcita are culoarea maro inchis, catifelat.;

5. Serveste
Cafeaua vietnameza poate fi servita fierbinte sau intr-un pahar cu gheata. Cuburile de gheata ajuta la diluarea intensitatii cafelei, ajuta la eliberarea unor arome de ciocolata si vanilie.
6. Ceai cald
In mod traditional, cafeaua vietnameza se serveste impreuna cu un pahar de ceai de iasomie.In esenta, cafeaua vietnameza este o combinatie de cafea macinata cu crema de lapte si gheata. Laptele dulce condensat completeaza natura amaruie a cafelei vietnameze autentice.