Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Sos mirin CJW 410ml

19,50 lei

5669

Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

Mai multe detalii

Disponibil pe stoc


Sos mirin CJW 410ml

Este, oarecum, similar cu sake, dar are un conţinut mai mic de alcool: 14% în loc de 20%. Mirinul este folosit pentru a da gust în special peştelui fiert, dar şi pentru a îndepărta mirosul de peşte. Cantităţi mici de mirin sunt adesea folosite în loc de zahăr şi sos de soia. Nu trebuie folosit în exces, căci gustul său este puternic. Mai este folosit, printre, altele, la prepararea sosului teriyaki.


Ingrediente:


Apa, fructoza din sirop de porumb, zahar, otet, extract de ghimbir, sare,vin de orez, acid citric, acid malic, acid lactic, acid succinic, concentrat de prune.


ATENTIE ALERGENI:


boldate in lista de ingrediente

Greutate neta: 410 ml

Tara de origine: Coreea de Sud

s-ar putea să îțI mai placă