Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Tofu si soia>Pasta de soia DOENJANG HCD 500g

Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Pasta de soia DOENJANG HCD 500g

15,00 lei

4229

Doenjang este considerat unul dintre sosurile esentiale ale bucatariei coreene autentice.
In limba coreeana dwen inseamna gros, iar jang inseamna sos gros, sau pasta. Doenjang inseamna, deci, “pasta groasa”. Este o pasta din boabe de soia fermentate.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc


Pasta de soia DOENJANG HCD 500g

Doenjang este considerat unul dintre sosurile esentiale ale bucatariei coreene autentice.
In limba coreeana dwen inseamna gros, iar jang inseamna sos gros, sau pasta. Doenjang inseamna, deci, “pasta groasa”. Este o pasta din boabe de soia fermentate. Doenjang nu contine nici un aditiv artificial, ci contine cantitati sanatoase de vitamine esentiale, cum ar fi vitamina C si vitamina B12. Se spune despre doenjang ca este benefic pentru longevitate si in prevenirea bolilor vasculare.
Doenjang in mancaruri absoarbe mirosul de carne, in special carne de porc.
Doenjang poate fi mancat crud, ca un condiment, alaturi de legume, dar este mai des amestecat cu usturoi, ulei brun de susan si, uneori, “gochujang”, ca sa formeze “ssamjang”.
Doenjang poate fi un component al supelor si sosurilor, cel mai celebru preparat fiind “doenjang jjigae”, un fel de tocana care include tofu, legume (ardei, dovlecei, ceapa, ciuperci) si, uneori, carne rosie sau scoici.

Ingrediente:

Apa, boabe de soia 27%, sare, ceapa, faina de grau, faina de orez, pudra de soia fermentata 2,8%, pudra de soia 0,5%, koji (orz), potențatori de aromă: E627, E631.

ATENTIE ALERGENI:

boldate in lista de ingrediente

Greutate neta: 500g

Tara de origine: Coreea de Sud


s-ar putea să îțI mai placă