Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
ASSI 43424
Alge kombu 56g-Alge marine, peste si fructe de mare

Alge kombu 56g

Alge kombu 56g

5.0 1
12,00 RON

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 12 puncte de fidelitate. Cosul tau va totaliza 12 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un voucher de 0,36 RON.

Varecul este in esenta o alga ce se gaseste in adancul apelor sarate. Este plina de nutrienti si minerale fiind recomandata celor ce doresc un supliment natural de iod.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Alge kombu 56g

Algele marine Kombu sunt considerate ca fiind cele mai nutritive plante de pe pamant. Sunt bogate in minerale precum calciu, magneziu si fier. Sunt, de asemenea, renumite si pentru continutul lor bogat de iod, care este un element important in pastrarea functionarii corecte a tiroidei.

Kombu este folosit cu precadere pentru a pregati ”dashi” – baza de supa japoneza la care se foloseste zeama ramasa dupa fierberea algei.

Mod de preparare:

    1. Tineti o fasie de 8-12cm de kombu intr-un litru de apa timp de 20-30 min. Se aduce usor apa in clocot si apoi se lasa la fiert inabusit cca. 5 min.
    2. Se scot algele si se pun deoparte pt. a fi gatite ulterior cu leguminoase sau alte legume.
    3. Zeama obtinuta se foloseste la ”dashi”.

Greutate neta: 56g

Tara de origine: Coreea de Sud

Ingrediente

  • Varec uscat (alga marina).

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

43424

Informatii nutritionale / 100g produs

Energie
250 kcal
Total grasimi
0 g
- din care saturate
0 g
Total Carbohidrati
50 g
- din care zahăruri
10 g
Proteine
10 g
Fibre
10 g
Sodiu
3.1 g
Calciu
80 %
Fier
40 %
Colesterol
0 mg
Vitamina A
20 %
Vitamina C
40 %