Baza bucătăriei coreene este caracterizată de o simplitate complexă: orez, sosuri și condimente. Având în bucătărie ingredientele specifice, vei putea întotdeauna să realizezi un preparat delicios fără prea mult efort.
Introducere în bucătăria vietnameză
24.09.2021 in Calatorie in AsiaPe teritoriul Vietnamului există 50 de provincii, însă din punct de vedere cultural, climatic și gastronomic acesta este împărțit în trei mari zone: partea de nord, cea centrală și partea de sud.
Obiectivele turistice ale Thailandei
24.09.2021 in Calatorie in AsiaThailanda sau „țara zâmbetelor” este cea mai vizitată regiune din sud-estul Asiei care atrage prin diversitate, cultură și tradiții neschimbate de secole.
Introducere in bucataria thailandeza
24.09.2021 in Calatorie in AsiaÎn Thailanda evenimentele sociale gravitează în jurul mâncării și mâncarea în sine reprezintă un motiv de sărbătoare. Aceste lucruri se datorează felului sociabil și prietenos de a fi al locuitorilor acestei regiuni, dar și modului de servire al preparatelor.