Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
L - V de la 09:00 la 17:00 0724 Arată numărul
Filtrare dupa (1156 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 22.995,00 RON

In stock

On sale

Coreea de Sud

Coreea de Sud este o țară peninsulară ce dispune de o geografie impresionantă. Peisajele pe care le puteți descoperi aici reprezintă o adevărată serie de bijuterii naturale. Coreea de Sud este o combinație autentică între tradiție și inovație tehnologică, arătând, în același timp, un respect deosebit pentru cultură și istorie, precum și o curiozitate puternică pentru nou. Pe această pagină te invităm să descoperi obiective turistice, delicii culinare și curiozități culturale referitoare la Coreea de Sud. 

Condimente și ingrediente...

On:
Baza bucătăriei coreene este caracterizată de o simplitate complexă: orez, sosuri și condimente. Având în bucătărie ingredientele specifice, vei putea...
Showing 1 - 1 of 1 item