Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
L - V de la 09:00 la 17:00 0724 Arată numărul
Filtrare dupa (1156 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 22.995,00 RON

In stock

On sale

Filipine

Datorită poziției sale atât de aproape de Ecuador, Filipine e o țară binecuvântată cu multe resurse naturale și o biodiversitate remarcabilă. Cu o temperatură media anuală de aproximativ 26° Celsius, țara atrage aproximativ 2.5 milioane de turiști anual. Plajele, munții, insulele și locurile speciale pentru scufundări sunt cele mai căutate atracții. Pe această pagină vei putea descoperi care sunt aceste obiective turistice, precum și informații utile referitoare la cultura și bucătăria regiunii.

O mică istorie a Insulelor...

On:
Paradisul tropical, înzestrat cu locuri minunate și frumoase, se poziționează în arhipelagul dintre Marea Filipinelor și Marea Chinei de Sud. 
Showing 1 - 1 of 1 item