Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
L - V de la 09:00 la 17:00 0724 Arată numărul
Filtrare dupa (1156 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 22.995,00 RON

In stock

On sale

Japonia

Renumită ca un tărâm culinar aparte, Japonia este cunoscută și drept Țara Soarelui Răsare, datorită civilizației impresionante pe care o adăpostește. Cultura japoneză reprezintă unul dintre cele mai de succes exporturi ale țării, de la ceremonia ceaiului, artefacte de luptă sau arte marțiale, până la caligrafie, dans sau manga. Pe această pagină veți găsi constant informații utile și interesante privind atracții turistice, exemple de delicatese din bucătăria japoneză, precum și incursiuni deosebite în cultura regiunii.

Sushi – o delicatesă culinară

On:
Bucătăria japoneză se plasează în topul preferințelor culinare la nivel internațional, datorită unuia dintre cele mai renumite preparate specifice: sushi.
Showing 1 - 1 of 1 item