Sukjunamul-muchim (숙주나물무침)- Mung bean sprout side dish
06.09.2021 in ReteteMulti coreeni spun ca sukjunamul muchim este o salata si face o combinatie foarte buna cu bibimbab. Aceasta garnitura este revigoranta, asadar se consuma des vara, de asemenea, se consuma de multe ori dupa preparate care sunt picante, deoarece neutralizeaza arsurile cauzate de acestea. Daca tineti dieta sau va plac mancarurile fara calorii, atunci consumati sukjunamul muchim , pentru ca are un nivel scazut de calorii.
Reteta
Numar portii: 1
Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente:
1 conserva muguri de fasole mung
1 sau 2 bucati de ceapa verde
1/4 lingurita sare
1 lingurita sos de peste
1 catel de usturoi
1 lingurita ulei de susan
1 lingurita seminte de susan
Mod de preparare:
Pregatiti toate ingredientele necesare.
Ceapa verde se curata si se feliaza marunt.
Intr-un bol se pun usturoiul curatat si pisat marunt, ceapa verde, sosul de peste, sarea, uleiul si semintele de susan.
Mugurii de fasole mung se scurg si se adauga si ei in bol.
Se serveste rece, ca aperitiv sau ca side-dish, impreuna cu alte preparate.