Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
L - V de la 09:00 la 17:00 0724 Arată numărul
Filtrare dupa (1126 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 22.995,00 RON

In stock

On sale

Vietnam

Istoria Vietnamului e una cu adevărat bogată, descoperirile recente dovedind existența umană în zonă încă din era Paleolitică. Cu un asemenea bagaj cultural în spate, nu e de mirare că Vietnamul reprezintă o atracție turistică importantă pentru milioane de cetățeni străini. Cei mai mulți dintre acești vizitează zonele de coastă și fosta capitală imperială. Pe această pagină veiavea prilejul de a descoperi frumusețile regiunii, fie ele culturale, culinare sau turistice.

Introducere în bucătăria...

On:
Pe teritoriul Vietnamului există 50 de provincii, însă din punct de vedere cultural, climatic și gastronomic acesta este împărțit în trei mari...
Showing 1 - 1 of 1 item