Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
3110

Wasabi pudra INAKA 1kg

Wasabi pudra INAKA 1kg

5.0 1
44,00 RON

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 44 puncte de fidelitate. Cosul tau va totaliza 44 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un voucher de 1,32 RON.

Wasabi este un ingredient nelipsit din prepararea si aromarea preparatelor pe baza de sushi si peste crud. Datorita proprietatilor sale naturale, actioneaza ca un agent antimicrobian, eliminand bacteriile. Este folosit de foarte multe ori in combinatie cu pestele crud.
Cantitate
Disponibil pe stoc

Wasabi pudra INAKA 1kg

Wasabi este o planta care face parte din familia cruciferelor, asemeni hreanului, conopidei sau mustarului. Originar din arhipelagul nipon, el exista in mai multe variante – atat salbatice, cat si cultivate, insa in gastronomie se folosesc numai doua: wasabi japonica duruma si wasabi japonica mazuma.

Wasabi este un ingredient nelipsit din prepararea si aromarea preparatelor pe baza de sushi si peste crud datorita proprietatilor sale naturale, actionand ca un agent antimicrobian. Agentii antimicrobieni sunt responsabili pentru eliminarea bacteriilor. Astfel, datorita componentelor sale puternice, wasabi ajuta la eliminarea imediata a bacteriilor, fiind folosit de foarte multe ori in combinatie cu pestele crud. 

Are proprietati fungicide, antiseptice precum si efecte diuretice. Stimuleaza secretia gastrica si este recomandat ca remediu pentru arsurile la stomac. Pentru uz extern se foloseste sub forma de comprese la artrite si nevralgii. Wasabi este o sursa de polifenoli, bogata in antioxidanti si reduce influenta radicalilor liberi.

Pasta de wasabi poate fi servita ca atare sau in combinatie cu sos de soia (wasabi-joyu) langa sushi sau sashimi preparate din peste sau fructe de mare crude.

Wasabi, in combinatie cu sos de soia, ghimbir, usturoi si coriandru se foloseste la marinarea pestelui sau carnurilor.

Mod de preparare:

    1. Se combina 50 ml de apa rece cu 50 g de pudra de wasabi.
    2. Se amesteca pana se obtine o pasta.
    3. Se poate pastra cateva zile in frigider, insa se recomanda reamestecarea inainte de servire.

Greutate neta: 1kg

Ingrediente

  • Hrean (86%), mustar, amidon de porumb,regulator de aciditate : E330, E300; Coloranti: E133, E102. E102: poate avea un efect advers asupra activitatii si atentiei la copii.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

3110