Conserve si muraturi
Conserve de legume asiatice si muraturi
In sezonul rece nu putem sa apelam de fiecare data la legume, carne si fructe proaspete, conservele fiind o metoda sigura de a obtine nutrienti esentiali in alimentatie. Totodata, ingredientele si produsele asiatice care s-ar gasi in stare proaspata in tari precum China, Japonia sau Coreea nu se gasesc si pe meleagurile noastre, insa putem apela oricand la conserve de legume asiatice sau la conserve de carne si de ce nu, chiar si la muraturile asiatice. Daca nu ai gustat pana acum ghimbir murat, iti recomandam sa o faci, nu vei regreta!
Ideale pentru mancaruri asiatice gatite la wok, la tigaie, dar si in salate, conservele de legume, de carne si muraturile asiatice pe care le gasesti in magazinul nostru online vor oferi preparatelor tale un gust unic, specific bucatariei asiatice. Iti punem la dispozitie conserve pe baza de legume, muraturi, dar si alte specialitati asiatice precum: castane de apa, radacina de lotus, conserve de carne de porc, ridiche murata, ciuperci de paie, muraturi de mango, muguri de soia sau de bambus.
Comanda conserve de carne si de legume asiatice online, de pe Asianfood
Conservele de carne si de legume asiatice, dar si muraturile te ajuta sa experimentezi bucataria asiatica oriunde te-ai afla. Le poti comanda cu usurinta online, trebuie doar sa iti alegi preferatele. Fie ca optezi pentru conserve de carne pentru iarna, pentru legume asiatice sau pentru muraturi, noi ti le livram in termen de 24 - 48 de ore.
Selectionam cu atentie produsele asiatice pe care le includem in oferta noastra, astfel incat sa te poti bucura de mancaruri chinezesti, japoneze sau coreene ori de cate ori ai pofta.
Întrebări frecvente
Ce sunt murăturile asiatice?
Murăturile asiatice sunt alimente care au fost preparate prin fermentare sau prin conservarea legumelor sau a altor ingrediente într-un amestec de sare și alte condimente. Printre cele mai populare astfel de murături este ghimbirul murat, ridichea murată, frunze de muștar sau ciupercile. Aceste murături pot fi folosite în diferite preparate cu specific asiatic sau pot fi servite ca garnitură la alte preparate, după bunul gust.
Cum este folosit ghimbir murat?
Ghimbirul murat are un gust distinctiv și puternic, cu note picante, acide și astringente. Este folosit pentru a adăuga savoare și textură în felurile de mâncare și poate fi o alegere bună pentru cei care doresc să adauge o notă picantă și revigorantă în mâncărurile lor. Ghimbirul murat este folosit ca ingredient în multe feluri de mâncare asiatice, inclusiv în sushi, salate, stir-fry-uri și sosuri. În plus, poate fi servit ca garnitură pentru feluri de mâncare și se poate consuma și ca gustare răcoritoare și picantă.
Ridiche murată - care sunt beneficiile pentru sănătate?
Fiind obținut prin conservarea în saramură a rădăcinilor de ridiche, acest produs are un gust acru, sărat și ușor dulceag. Este un aliment bogat în minerale și vitamine precum vitamina C, B6, fier și calciu și poate fi păstrată la frigider pentru o perioadă lungă. Consumul de ridiche murată poate ajuta la îmbunătățirea digestiei, la stimularea sistemului imunitar și la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Țara de origine a acestui produs este China și este un produs relativ nou în oferta noastră.
Ce gust au boabele de soia în chili?
Boabele de soia sunt utilizate în mod obișnuit ca o alternativă sănătoasă la carnea de vită sau de porc, dar și pentru a oferi o textură densă și savuroasă preparatelor. În funcție de modul în care sunt gătite și alimentele pe care le însoțește, boabele de soia în chili pot avea un gust picant, aromat sau dulce, însoțite de o tentă de afumătură. Produsul poate fi consumat atât de vegani, cât și de vegetarieni.
Cum pot folosi năut la conservă?
Dacă vă propuneți să gătiți năut, cel la conservă este mai ușor de folosit pentru că vine deja fiert și pregătit pentru a fi adăugat în preparatele dorite. Conservă năut poate fi folosit atât în salate, cât și în humus, diferite tocănițe, supe sau chiar în curry. Persoanele pasionate de gătit și de un stil de viață sănătos aleg năutul pentru a suplimenta conținutul de fibre și proteine. Înainte de utilizare, asigurați-vă că năutul este clătit suficient de bine pentru a îndepărta excesul de sare și alți aditivi din conservă.