Despre noi

Asia oferă o experiență completă atunci când vine vorba de bucătărie, cultură și natură. Preparatele regăsite în meniul de zi cu zi al asiaticilor, dar și în restaurantele autentice, înglobează o istorie de mii de ani, cu accent pus pe arome puternice și unice. Gustul aromat, ingredientele naturale și tehnicile de gătire care joacă un rol important în menținerea calității alimentelor au pus bucătăria asiatică pe un loc fruntaș atunci când vine vorba de inspirație pentru preparate noi și sănătoase.

Dar pentru a pregăti preparate autentice, ai nevoie de ingrediente autentice. Iar AsianFood.ro este locul unde să le găsești pe toate.

Am pornit acest magazin online cu misiunea de a oferi ingrediente, produse de bucătărie și alimente greu de găsit și de procurat. Cu acces direct la producători și importatori din țările cele mai cunoscute ale Asiei, putem să îți punem la dispoziție o gamă variată de produse autentice. În magazinul nostru online, poți să găsești alimente, băuturi, dulciuri, condimente, ustensile de bucătărie, noodles, conserve și semipreparate, toate de o calitate superioară.

Promovăm și comercializăm produse asiatice autentice din țări precum China, Japonia, India, Coreea, Thailanda, Filipine, Vietnam și Indonezia. Iar pentru o experiență completă, îți oferim și rețete pe care să le gătești acasă pentru prieteni și familie.