Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
L - V de la 09:00 la 17:00 0724 Arată numărul
95813
Tigaie Wok 35cm-HORECA - 3379140105492

Tigaie Wok 35cm

Tigaie Wok 35cm

119,00 RON

Tigaie Wok 35cm

5.0 1

Tigaie Wok 35cm

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 119 puncte de fidelitate. Cosul tau va totaliza 119 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un voucher de 3,57 RON.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Tigaie Wok 35cm

Tigaie wok din otel cu fund rotund si maner din lemn cu diametrul de 35cm.

Tara de origine: Hong Kong

Asezonarea si intretinerea Wok-ului din fier:

Wok-urile noi au un invelis fin din fabrica care trebuie indepartat inainte de prima folosire. Pentru a realiza aceasta se spala Wok-ul inauntru si afara cu o pasla din otel inoxidabil, detergent de vase si apa calda. Se limpezeste si se usuca la foc mic.

Asezonarea se face pentru a proteja impotriva ruginii si pentru a crea stratul protector numit "patina". Asigurati-va ca bucataria e bine aerisita inainte de a incepe deoarece e dificil a se indeparta compelt invelisul din fabrica astfel orice parte ramasa din acesta va emite un miros puternic cat se incalzeste Wok-ul. Se incalzeste la foc mare pana ce toata apa se evapora la contact. Amestecati 2 linguri de ulei vegetal cu 1/2 cana de ghimbir feliat si o legatura de ceapa verde taiata in 2 bucati. Reduceti focul pe mediu si prajiti amestecand cu o spatula din metal pentru wok, strivind si intinzand ghimbirul si ceapa verde pe intreaga suprafata, timp de 20 minute acest stir-fry creaza un invelis bun (patina). Aruncati componentele solide din stir-fry, spalati Wok-ul cu un burete moale si apa calda apoi uscati-l complet la foc mic. Procesul de asezonare poate sa schimbe culoarea interioara a Wok-ului spre o nuanta galbuie, neagra sau albastruie. Fiecare Wok are o reactie diferita.

Odata asezonat nu se recomanda a se spala cu detergent, in schimb Wok-ul se inmoaie in apa fierbinte timp de 5 minute pentru a dezlipi mancarea prinsa. Apoi se spala interiorul cu apa calda si un burete moale (pentru a proteja stratul patina) si exteriorul cu apa calda siun burete putin mai dur. Se usuca complet la foc mic inainte de a fi depozitat.

In cazul in care patina Wok-ului va disparea vreodata din cauza unei intretineri necorespunzatoare sau a unor metode de gatit prea umede, puteti intotdeauna sa re-asezonati wok-ul.

95813