Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

PRET & MODALITATI DE PLATA 

Societatea noastra este platitoare de TVA. 

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare, daca este cazul. 

CUM PLATESC? 

 1. Numerar, la primirea coletului; 
 2. Online, la plasarea comenzii, prin intermediul cardului de debit/credit; 
 3. Transfer bancar, caz in care vei primi datele necesare pentru efectuarea transferului dupa plasarea comenzii. 

PROCESARE 

Comenzile plasate in intervalul luni-vineri pana in ora 14 sunt confirmate si expediate in aceeasi zi. Comenzile plasate începand cu vineri, ora 14:00 pana duminica, vor fi confirmate si expediate in urmatoarea zi lucratoare.  

In cazul sarbatorilor legale sau altor evenimente neprevazute (ex. unul dintre produsele comandate nu mai este pe stoc sau exista un volum mare de comenzi aflate in lucru), procesarea comenzii se poate prelungi la maxim 4 zile. Vei fi notificat, in acest caz, prin email / telefon. 

LIVRARE 

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa si sunt urmatoarele: 

 GLS / DPD CURIER: 25* LEI (toate taxele incluse) 

* Tariful este valabil pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei. 

Termenul de livrare este de 1-4 zile lucratoare. Nu se efectueaza livrari in weekend. 

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare precum ora de livrare, completari ale adresei / puncte de reper, sau sa soliciti facturarea pe persoana juridica, poti introduce in casuta de observatii informatiile relevante inainte de a finaliza comanda.  

ATENTIE: Pentru a evita situatii neplacute / intarzieri la livrare, te rugam sa acorzi atentie sporita la completarea datelor de contact, in special adresa de livrare si numarul de telefon. 

Din momentul in care comanda este expediata, vei putea urmari statusul coletului din contul de client creat pe site, sectiunea "Istoric si detalii ale comenzilor". Vei avea la dispozitie numarul de AWB, firma de curierat ce raspunde de colet, precum si progresul pachetului tau.  

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. 

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca si clientul este de acord cu acest lucru. 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si daca vom fi instiintati la preluarea coletului. Alternativ, se poate solicita emiterea unui voucher de cumparaturi echivalent cu suma respectiva. 

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.asianfood.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti aplica pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: 

 1. a)pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator; 
 2. b)pentru servicii, din ziua incheierii contractului; 

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta. 

Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.asianfood.ro

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. 

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. 

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. 

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel: 

 1. a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile lucratoare; 
 2. b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; 
 3. c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; 
 4. d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator; 
 5. e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin; 
 6. f) contracte de servicii de pariuri sau loterii. 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor ne poti contacta prin email sau la numarul de telefon afisat pe www.asianfood.ro