Lista de produse dupa marca SEMPIO
-
-
-
Frunze de susan in sos...
15,00 RONPentru multe retete coreene frunzele de susan in sos de soia pot face parte din side-dish langa orez si kimchi.
-
Frunze de susan in sos...
15,00 RONPentru multe retete coreene frunzele de susan condimentate (cu gochugaru) pot face parte din side-dish langa orez si kimchi.
-
Radacina de lotus 90g
17,50 RONPentru multe retete coreene radacina de lotus in sos de soia pot face parte din side-dish (banchan) alaturi de orez si kimchi.
-
Sos de soia coreean...
41,00 RONSosul de soia este unul dintre cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.
-
Sos de soia coreean...
13,00 RONSosul de soia este unul dintre cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.
-
Sos de soia coreean...
23,50 RONSosul de soia este unul dintre cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.
-
Sos de soia Jin S 1.8L
38,00 RONSosul de soia este unul dintre cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.
-
Sos de soia Jin S 15L
135,00 RONSosul de soia este unul dintre cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.
-
-
Sos de soia Jin S 930ml
25,00 RONSosul de soia este unul dintre cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.