Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
95289
Filtru PHIN-Non food

Filtru PHIN

Filtru PHIN

5.0 1
15,00 RON

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de fidelitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un voucher de 0,45 RON.

Filtrul Phin este ideal pentru persoanele care nu au o cafetiera sau care doresc sa faca o singura ceasca de cafea proaspata. Kit-ul include camera de filtrare, filtru de presa si capacul.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Filtru PHIN

Prepararea cafelei vietnameze dureaza aproximativ 5 minute, de la inceput la sfarsit. Filtrul Phin garanteaza o aroma incredibila a cafelei. Daca doriti sa serviti cafeaua rece, urmati aceleasi instructiuni, iar la final adaugati cuburi de gheata.

In esenta, cafeaua vietnameza este o combinatie de cafea macinata cu crema de lapte si gheata. Laptele dulce condensat completeaza natura amaruie a cafelei vietnameze autentice.

Mod de preparare:

  1. Adauga crema de lapte (optional)

    Toarna 1-3 lingurite de crema de lapte, in functie de cat de dulce preferi cafeaua. Crema de lapte condensat, cel indulcit si nu cel obtinut prin evaporare, rezista fara sa fie pastrat in frigider si poate fi stocat intr-un dispensor de sirop.

  2. Adauga cafeaua macinata

    In filtrul Phin, adauga 20 grame de cafea macinata. Daca preferi cafeaua intensa, asigura-te ca ai presat suficient cafeaua, folosind presa din filtrul Phin: cu cat dureaza mai mult infuzia, cu atat cafeaua rezultata va fi mai amara si mai tare.

  3. Adauga apa fierbinte

    Aseaza filtrul Phin deasupra paharului cu crema de lapte si toarna 20ml de apa fierbinte. Asteapta pana se scurge iar apoi toarna restul de apa fierbinte (~45ml). Temperatura recomandata a apei, pentru un gust autentic, este intre 96°C-100°C.

  4. Amesteca

    Procesul de infuzie a cafelei vietnameze dureaza aproximativ 5 minute. De indata ce s-a scurs apa, inlatura filtrul Phin si amesteca crema de lapte de pe fundul paharului. Cafeaua vietnameza indulcita are culoarea maro inchis, catifelat.

  5. Serveste

    Cafeaua vietnameza poate fi servita fierbinte sau intr-un pahar cu gheata. Cuburile de gheata ajuta la diluarea intensitatii cafelei, ajuta la eliberarea unor arome de ciocolata si vanilie.

  6. Ceai cald

    In mod traditional, cafeaua vietnameza se serveste impreuna cu un pahar de ceai de iasomie.
instructiuni cafea vietnameza 1instructiuni cafea vietnameza 2instructiuni cafea vietnameza 3instructiuni cafea vietnameza 4instructiuni cafea vietnameza 5instructiuni cafea vietnameza 6
95289