Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
L - V de la 09:00 la 17:00 0724 Arată numărul
CUCKOO 91502
Fierbator de orez CUCKOO 1L-Non food

Fierbator de orez CUCKOO 1L

Fierbator de orez CUCKOO 1L

500,00 RON

Fierbator de orez CUCKOO 1L

5.0 1

Fierbator de orez CUCKOO 1L

Nu exista puncte de recompensa pentru acest produs.

Daca va place sa gatiti orez pentru kimbap la domiciliu, aparatul CUCKOO este absolut necesar si de neinlocuit! Orezul pentru sushi pregatit sub presiune scazuta are o structura foarte fina si gust excelent. 

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Fierbator de orez marca CUCKOO 1L 

Cu CUCKOO gatitul este acum convenabil, rapid, util, in conditii de siguranta. Daca va place sa gatiti orez pentru kimbap si  la domiciliu, aparatul CUCKOO este absolut necesar si de neinlocuit! Orezul pentru sushi pregatit sub presiune scazuta are o structura foarte fina si gust excelent. Oala sub presiune pregateste perfect toate tipurile posibile de orez (inclusiv orez si mixturi de orez) si cereale. Vasul mobil interior din fierbator are o structura multistrat, si foarte mare conductivitate termica, suprafata interioara a vasului, care este contact direct cu produsele alimentare este acoperita cu un strat special antilipire marmorat si adaugarea de praf de aur (prin tehnologia GOLD MABLE COVER TECHNOLOGY).

Informatii produs:

  • Fierbator de orez sub presiune
  • Capacitate: 1 L (2 – 6 persoane)
  • Voltaj: 220V/50-60Hz
  • Dimensiuni: 25 x 25 x 26 cm
  • Functii: fierbere, incalzire
  • Actionare mecanica (clapeta)
  • Bol interior detasabil, usor de curatat
  • Accesorii: cupa de masurare, spatula

IMPORTANT: culoarea produsului comandat poate diferi fata de poza de prezentare de pe site.

91502