Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
CUCKOO 91920
Fierbator electronic CUCKOO 1.8L-Non food

Fierbator electronic CUCKOO 1.8L

Fierbator electronic CUCKOO 1.8L

5.0 1
1.500,00 RON

Nu exista puncte de recompensa pentru acest produs.

Daca va place sa gatiti orez pentru kimbap la domiciliu, aparatul CUCKOO este absolut necesar si de neinlocuit! Orezul pentru sushi pregatit sub presiune scazuta are o structura foarte fina si gust excelent. Oala sub presiune pregateste perfect toate tipurile posibile de orez (inclusiv orez si mixturi de orez) si cereale.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Fierbator de orez marca CUCKOO CRP-M1059F 1,8 L

Informatii produs

Fierbator de orez sub presiune
Capacitate: 1.8 L (2 – 10 persoane)
Putere: fierbere 600W / incalzire 60W 
Voltaj: 220V/50-60Hz
Capacitate : 1.8L (2-10 persoane)
Dimensiuni: 20.4 * 40.3 * 30.4 cm
Afisaj electronic
Touch control
Bol interior este detasabil, astfel încât dispozitivul este foarte usor sa se spele si sa curete
Usurinta în utilizare si ergonomie, picioarele din spate, oala sub presiune are roti pentru deplasarea usoara a dispozitivului
Mâner pentru usurinta a dispozitivului de circulatie
Dispozitive care asigura utilizarea în conditii de siguranta
Dispozitiv automat de închidere
Termostat pentru a proteja unitatea de supraîncalzire
Senzor de control presiune critica si reset automat
Procesor de control pentru functionarea normala a aparatului (temperatura, presiune)
Senzor de blocare a capacului sub presiune
Electrovalva pentru reducerea automata a presiunii interne
Cu CUCKOO gatitul este acum convenabil, rapid, util, in conditii de siguranta.
Oala sub presiune electrica este un instrument modern multifunctional care va ajuta sa gatiti rapid si in conditii de siguranta alimentele voastre preferate. Oala sub presiune gateste singura mancarea pentru tine sau o pastreaza incalzita. Ai nevoie doar de a pune in ea toate ingredientele, selectati programul si rulati-l. Principalul avantaj al acestui dispozitiv este ca nu necesita sa fie legata de un aragaz, deci gatitul nu mai este o problema, cu o oala sub presiune CUCKOO aveti timp si pentru alte lucruri.In oala sub presiune CUCKOO nu aveti nevoie sa folositi grasime si ulei, si puteti gatiti alimente in suc propriu, ceea ce creste utilitatea lor pentru organism si imbunatateste gustul alimentelor.Aceasta poate fi folosita pentru incalzirea pe termen lung a alimentelor. De exemplu, daca nu doriti sa utilizati aragazul sau alte plite electrice (pentru siguranta copilul dumneavoastra), sau pentru incalzirea meselor de pranz, programati aparatul sa mentina mancarea calda pe perioada lunga. (functia de incalzire pe perioada lunga de timp). De asemenea, dispozitivul poate fi folosit pentru a incalzi alimente deja preparate.
Daca va place sa gatiti orez pentru kimbap si  la domiciliu, aparatul CUCKOO este absolut necesar si de neinlocuit! Orezul pentru sushi pregatit sub presiune scazuta are o structura foarte fina si gust excelent. Oala sub presiune pregateste perfect toate tipurile posibile de orez (inclusiv orez si mixturi de orez) si cereale. 

91920