Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Puncte de Fidelitate Asianfood

Nota: Sistemul de fidelitate este momentan sistat, insa poti beneficia in continuare de punctele acumulate. Tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi, la plasarea comenzii, faptul ca doresti aplicarea punctelor acumulate pana la momentul actual, iar noi vom procesa manual solicitarea ta.

Pentru ca iti plac preparatele asiatice si pentru ca ingredientele noastre iti ofera posibilitatea sa experimentezi cat mai bine aceasta bucatarie usoara si plina de arome, vrem sa iti oferim puncte de fidelitate pentru fiecare cumparatura pe care o faci pe asianfood.ro.

Astfel, orice ingredient sau ustensila de bucatarie adaugata in cosul de cumparaturi iti aduce puncte de fidelitate, pe care le poti transforma intr-un voucher de reducere la urmatoarea comanda.

Cum functioneaza

Simplu! Pentru fiecare comanda plasata pe asianfood.ro iti rasplatim fidelitatea prin puncte care valoreaza o anumita suma.

La urmatoarea comanda de minim 100 de RON vei putea sa iti folosesti voucher-ul generat si sa te bucuri de cumparaturi.

Cum obtii punctele de fidelitate si cum le folosesti?

pasul-1.png
pasul-2.png
pasul-3.png
pasul-4.png
pasul-5.png
pasul-6.png
pasul-7.png

Cateva reguli generale

1. Punctele sunt transformate astfel: 1 ron cheltuit = 1 pct; 1 pct = 0.03 ron
2. Perioada de valabilitate a punctelor este de 365 de zile
3. Pentru a putea folosi punctele de fidelitate intr-o comanda, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim 100 RON.
4. Punctele aferente unei comenzi vor aparea in contul tau doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru (instant pentru comenzile platite online cu card, 7-14 zile lucratoare pentru comenzile online achitate ramburs).
5. In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului tau, dar nu vor putea fi folosite, fiind "in asteptare". Acestea vor deveni active in momentul in care suma aferenta comenzii intra in contul nostru.
6. Daca o comanda in care ai folosit punctele de fidelitate este anulata, acestea vor fi returnate in cont.
7. Punctele de fidelitate sunt considerate consumate in momentul in care factura este achitata.
8. O comanda anulata inseamna puncte de fidelitate anulate.
9. Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site.
10. Punctele nu sunt transmisibile si nu se pot preschimba in bani.