Puncte de Fidelitate Asian Food

Pentru ca iti plac preparatele coreene si pentru ca ingredientele noastre iti ofera posibilitatea sa experimentezi cat mai bine aceasta bucatarie usoara si plina de arome, vrem sa iti oferim puncte de fidelitate pentru fiecare cumparatura pe care o faci pe AsianFood.ro.

Astfel, orice ingredient sau ustensila de bucatarie adaugata in cosul de cumparaturi iti aduce puncte de fidelitate, pe care le poti transforma intr-un voucher de reducere la urmatoarea comanda

Cum functioneaza

Simplu! Pentru fiecare comanda plasata pe AsianFood.ro iti rasplatim fidelitatea prin puncte care valoreaza o anumita suma.

La urmatoarea comanda de minim 100 de lei vei putea sa iti folosesti cuponul generat si sa te bucuri de cumparaturi cu reduceri semnificative.

Cum obtii punctele de fidelitate si cum le folosesti?

Cateva reguli generale

1. Punctele sunt transformate astfe: 1 leu cheltuit = 1 pct; 1 pct = 0.03 lei
2. Perioada de valabilitate a punctelor este de 365 de zile
3. Pentru a putea folosi punctele de fidelitate intr-o comanda, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim  100 RON.
4. Punctele aferente unei comenzi vor aparea in contul tau doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru - instant pentru comenzile platite online cu card, 7-14 zile lucratoare pentru comenzile on line achitate ramburs.
5. In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului tau, dar nu vor putea fi folosite, fiind "in asteptare". Acestea vor deveni active in momentul in care suma aferenta comenzii intra in contul nostru.
6. Daca o comanda in care ai folosit punctele de fidelitate este anulata, acestea vor fi returnate in cont.
7. Punctele de fidelitate sunt considerate consumate in momentul in care factura este achitata.
8. O comanda anulata inseamna puncte de fidelitate anulate.
9. Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site.
10. Punctele nu sunt transmisibile si nu se pot preschimba in bani.