Pasta Ssamjang HCD 500g
Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgogi, etc.). Are consistenta unei paste groase iar gustul este mai putin picant decat gochujang. Pasta de soia fermentata si pasta de ardei iute este foarte scazuta in grasimi saturate si colesterol, este, de asemenea, o buna sursa de riboflavina, vitamina B6, magneziu si cupru, precum si o foarte buna sursa de proteine, niacina, fier si fosfor. Desi este o sursa buna de proteine si carbohidrati, pasta de soia este, totusi, bogata in sodiu si ar trebui consumata cu moderatie daca sunteti sensibil la sare.
Greutate neta: 500g
Tara de origine: Coreea de Sud
Ingrediente
- Pasta de soia 56 % (apa, soia 26,6%, faina de grau, sare, grau, orz), sirop de porumb, apa, condimente picante (ardei rosu, apa, ceapa, sare, susan, usturoi), zahar, vin de orez pentru gatit, ceapa, sare, usturoi, extract de ciuperci shiitake, susan prajit, pasta de ardei, pudra de soia degresata 0.2 %, koji, orz.
ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.