Sos de stridii fara gluten LKK 510g
Sosul de stridii este un lichid vascos, de culoare bruna, utilizat in mod frecvent in bucatariile sud-est asiatice, mai ales in cea chinezeasca (cantoneza) si in cea filipineza. Este preparat din stridii, saramura si arome. Nu este deloc asemanator nici cu sosul de soia, si nici cu cel de peste; nu se pot substitui reciproc in retete.
Sosul de stridii este capabil sa potenteze aromele si gusturile unei game largi de preparate, jucand rol de condiment. Odata deschis, sosul trebuie pastrat in frigider, unde poate rezista pana la un an.
Se foloseste in cantitati mici, o lingura de sos de stridii fiind in principiu de ajuns pentru a imbunatati gustul a 4 portii de mancare.
Se poate utiliza in preparate stir-fry, alaturi de carne, legume, fructe de mare si taitei.
Greutate neta: 510g
Tara de origine: Hong Kong
Ingrediente
- Apa, zahar, sare, amidon de porumb modificat, extract de stridii 4%, colorant E150c.
ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.