

Siropul de orez este ideal pentru preparate de patiserie, batoane de cereale, sosuri, iaurt, lapte de soia si tofu, inghetata, bauturi, alimente pentru copii precum si pentru prepararea produselor farmaceutice si cosmetice.
Siropul de orez este un lichid vascos, cu aspect de miere poliflora, auriu spre maroniu, are un gust dulce placut, dar doar 25-30% din puterea de indulcire a zaharului, la aceeasi cantitate. Acest lucru se datoreaza continutului scazut in zaharuri simple, rapid absorbabile, dulci (glucoza, maltoza) si continutului mare de carbohidrati cu molecule mai mari, mai putin dulci.
Prin fermentare, amidonul din orez este transformat pe cale enzimatica in zaharuri mai simple. Aceasta compozitie il face un indulcitor mai potrivit pentru copii si pentru toata lumea, deoarece continutul scazut in zaharuri simple, rapid absorbabile il face sa nu creasca brusc nivelul de glucoza din sange, menajand astfel pancreasul.
Greutate neta: 700g
Tara de origine: Coreea de Sud
Ingrediente
ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.