Pasta de soia DOENJANG HCD 500g
Doenjang nu contine nici un aditiv artificial, ci contine cantitati sanatoase de vitamine esentiale, cum ar fi vitamina C si vitamina B12. Se spune despre doenjang ca este benefic pentru longevitate si in prevenirea bolilor vasculare.
Doenjang in mancaruri absoarbe mirosul de carne, in special carne de porc. Doenjang poate fi mancat crud, ca un condiment, alaturi de legume, dar este mai des amestecat cu usturoi, ulei brun de susan si, uneori, “gochujang”, ca sa formeze “ssamjang”. Doenjang poate fi un component al supelor si sosurilor, cel mai celebru preparat fiind “doenjang jjigae”, un fel de tocana care include tofu, legume (ardei, dovlecei, ceapa, ciuperci) si, uneori, carne rosie sau scoici.
Greutate neta: 500g
Tara de origine: Coreea de Sud
Ingrediente
- Apa, boabe de soia 27%, sare, ceapa, faina de grau, faina de orez, pudra de soia fermentata 2,8%, pudra de soia 0,5%, koji (orz), potentiatori de aroma: E627, E631.
ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.