Tofu si soia>Pasta miso alba (shiro-miso) 300g

.

Încearcă bucătăria asiatică la tine acasă. Livrare în maxim 48 de ore. Comandă acum și gătește sănătos pentru toată familia!

Pasta miso alba (shiro-miso) 300g

Pasta miso alba (shiro-miso) 300g

16,00 lei

4232

Pasta miso alba (shiro-miso) este un ingredient de baza pentru supa miso, alaturi de algele wakame.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 16 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 16 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,48 lei.Pasta miso alba (shiro-miso) 300g

Miso are o consistenţă asemănătoare untului de arahide şi se comercializează într-o gamă largă de arome, de la cele sărate şi picante, până la cele dulci şi delicate. 
Cele mai populare categorii de miso sunt: “shiro-miso” sau miso alb, “aka-miso” sau miso roşu, “awase-miso” sau miso mixt.
Shiro-miso: este produs în cantităţile cele mai mari, în cele mai multe regiuni din Japonia. Ingredientele sale principale sunt orez, orz şi o cantitate mică de fasole soia. Dacă fasolea soia ar fi prezentă în cantitate mare, culoarea acestui miso ar vira spre roşu sau brun. Comparativ cu miso-ul roşu, cel alb are un timp de fermentare scurt. Gustul său este mai dulce decât cel al misu-ului roşu şi conţine, comparativ cu acesta, mai puţin umami. 
Miso este produs în urma unui proces de fermentare, care acţionează el însuşi ca un conservant natural, dacă este efectuat corect. 
Se păstrează în frigider după ce este deschisă. Miso natural este un aliment viu, care conţine multe microorganisme ca tetragenococcus halophilus, care poate fi distrus la un gătit îndelungat. De aceea, se recomandă ca miso să fie adăugat în supe şi sosuri exact înainte ca vasul să fie luat de pe flacără.

Ingrediente:

Boabe de soia, orez, sare, alcool.

ATENTIE ALERGENI:

boldate in lista de ingrediente

Greutate neta: 300g

Tara de origine: Japonia

A se pastra la frigider dupa deschidere!


s-ar putea să îțI mai placă