Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

Blog

Te înscrii la newsletter și
primești un voucher cadou
pentru cumpărăturile pe

AsianFood.ro

Mulțumim ca te-ai abonat la newsletterul nostru !

Blog - whats new?

Introducere în bucătăria japoneză

Introducere în bucătăria japoneză

Multiculturalismul este trăsătura definitorie a bucătăriei contemporane japoneze, însă rețetele tradiționale conțin câteva ingrediente, de regulă proaspete sau foarte puțin preparate termic (fierbere sau uscare) și se servesc în porții mici.
Cum se folosesc anumite sosuri în bucătăria asiatică

Cum se folosesc anumite sosuri în bucătăria asiatică

Faptul că bucătăria asiatică utilizează o gamă variată de sosuri și că acestea nu lipsesc din meniul lor zilnic, nu mai este un secret. O parte dintre ele pot fi folosite ca sos de sine stătător, altele se utilizează în procesul de preparare termică.
Condimente de bază în bucătăria asiatică

Condimente de bază în bucătăria asiatică

Indiferent de bucătărie și stil culinar, este bine cunoscut faptul că potrivirea condimentelor într-un preparat poate schimba semnificativ rezultatul final.
Obiectivele turistice ale Coreei

Obiectivele turistice ale Coreei

Coreea este o țară peninsulară care îi poate mulțumi și pe cei mai pretențioși dintre turiști. Supranumită una dintre perlele coroanei turismului asiatic, are foarte multe de oferit datorită moștenirii sale istorice și culturale.
Tradiții în timpul mesei în Asia

Tradiții în timpul mesei în Asia

Tradițiile unui popor constau în moștenirea obiceiurilor transmise din generație în generație. Acestea sunt regulile nescrise ale societății pe care toți membrii le cunosc.
O mică istorie a Chinei

O mică istorie a Chinei

China, una dintre țările care se poate mândri cu o frumoasă civilizație străveche, are un parcurs în istorie misterios și plin de întâmplări neașteptate. 
Ceaiul în cultura asiatică

Ceaiul în cultura asiatică

Asia este unul dintre continentele pentru care prepararea, servirea, consumarea, estetica și interacțiunea cu această licoare constituie părți ale unor ceremonii prețuite nu doar de autohtoni, ci și de străinii care intră în contact cu ea. 
Trucuri de folosit în bucătăria asiatică

Trucuri de folosit în bucătăria asiatică

Ideile bune care facilitează procesul sau susțin improvizația se numesc trucuri. Destul de simplu, nu? Folosite inteligent, te pot ajuta să obții preparate delicioase, să economisești timp și să eviți eșecurile.
Condimente și ingrediente de bază în bucătăria indiană

Condimente și ingrediente de bază în bucătăria indiană

Pentru a putea înțelege și aprecia pe deplin cultura gastronomică a unei țări, este necesar să cunoști principiile și ingredientele care o diferențiază de restul.
Obiectivele turistice ale Chinei

Obiectivele turistice ale Chinei

Ți-am pregătit cinci obiective turistice care ar trebui să se afle pe în itinerariul oricărui turist care ajunge în China.