Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul AsianFood.ro folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Am înțeles

Sosuri, uleiuri, lapte de cocos>Alte sosuri si marinate

Alte sosuri si marinate Există 89 produse.

  • Disponibil pe stoc

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).

    15,00 lei
  • Stoc epuizat

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, doenjang si alte condimente.Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).

    25,00 lei
    Adauga in Cos
  • Stoc epuizat

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).

    15,00 lei
    Adauga in Cos
  • Disponibil pe stoc

    Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

    19,50 lei
  • Disponibil pe stoc

    Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

    130,00 lei
  • În stoc

    Sosul tonktasu este un sos/dressing care acompaniaza orice tip de carne prajita. 

    13,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Un sos excelent pentru a marina carnea de vita. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.

    20,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Un sos excelent pentru a marina carnea de porc. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.

    20,00 lei
  • Stoc epuizat

    Un sos excelent pentru a marina carnea de porc. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.

    20,00 lei
    Adauga in Cos
  • Stoc epuizat

    Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

    14,00 lei
    Adauga in Cos
  • În stoc

    Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

    14,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

    55,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Siropul de gatit din trestie de zahar, cu gust dulce unic si aroma de zahar brun. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe). Substituent pentru zahar si alte siropuri.

    15,50 lei
  • Stoc epuizat

    21,00 lei
    Adauga in Cos
  • În stoc

    Siropul de orez este ideal pentru preparate de patiserie, batoane de cereale, sosuri, iaurt, lapte de soia și tofu, înghețată, băuturi, alimente pentru copii precum și pentru prepararea produselor farmaceutice și cosmetice.

    18,50 lei
  • În stoc

    Se foloseste pentru marinarea carnii de pui, vita, porc sau peste (1-2 ore) si ca sos pentru mancarea gatita la gratar, wok sau tigaie.

    25,00 lei
  • În stoc

    Nimic nu merge mai bine cu o friptura, decat un sos de piper negru de calitate. Doar incalziti sosul si puneti-l peste friptura. Usor, rapid si gustos.

    23,00 lei
  • În stoc

    Cu aceasta pasta se prepara faimoasa supa thailandeza Tom Kha Gai, o supa cu pui si lapte de cocos. O mai gasiti si sub denumirea de supa de galangal.

    17,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Pasta de fasole neagra poarta denumirea de chunjang ("spring paste", hangul: 춘장 ). Se poate folosi ca si umplutura pentru deserturile coreene, chinezesti, taiwaneze, dar si ca ingredient de baza in Jjajangmyeon.

    20,50 lei
  • În stoc

    Sosul stir-fry vegetarian Lee Kum Kee este unul aromat; aroma provine de la ciupercile shiitake. Imbunatateste orice fel de mancare vegetariana si poate fi, de asemenea, utilizat ca un "dipping sauce". Merge foarte bine cu taitei si tofu.

    16,50 lei
  • Stoc epuizat

    15,50 lei
    Adauga in Cos
  • Stoc epuizat

    Sos pentru marinat orice tip de carne.

    16,00 lei
    Adauga in Cos
  • Stoc epuizat