Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Alte sosuri si marinate

101 produse

Se afiseaza 1-12 din 101 produs(e)
  • Pasta Ssamjang HCD 500g

    Hae Chan Dle 5660 5.0 1
    15,00 RON

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.
    Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.
    Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).

  • Pasta Ssamjang CJW 500g

    CJW 5662 5.0 1
    15,00 RON

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, doenjang si alte condimente.
    Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.
    Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).

  • Sos mirin CJW 410ml

    CJ 5669 5.0 1
    19,50 RON

    Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

  • Sos mirin CJW 10L

    CJ 5670 5.0 1
    130,00 RON

    Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

  • Sos tonkatsu OTG 415g

    OTTOGI 5673 5.0 1
    13,00 RON

    Sosul tonktasu este un sos/dressing care acompaniaza orice tip de carne prajita. 

  • Sos Bulgogi de marinat...

    Chung Jung One 5667 5.0 1
    20,00 RON

    Un sos excelent pentru a marina carnea de vita. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.

  • Sos Bulgogi de marinat...

    BEKSUL 5664 5.0 1
    20,00 RON

    Un sos excelent pentru a marina carnea de porc. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.

  • Sos Bulgogi de marinat...

    Chung Jung One 5665 5.0 1
    20,00 RON

    Un sos excelent pentru a marina carnea de porc. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.

  • Sirop de porumb BK 700ml

    BEKSUL 5686 5.0 1
    14,00 RON

    Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

  • Sirop de porumb CJW 700g

    Chung Jung One 5687 5.0 1
    14,00 RON

    Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

  • Sirop de porumb CJW 5L

    CJ 5690 5.0 1
    55,00 RON

    Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

  • Sirop de gatit Golden...

    BEKSUL 5699 5.0 1
    15,50 RON

    Siropul de gatit din trestie de zahar, cu gust dulce unic si aroma de zahar brun. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe). Substituent pentru zahar si alte siropuri.