Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am înțeles

HORECA

HORECA Există 138 produse.

  • Disponibil pe stoc

    Sos de soia Kikkoman. Ideal pentru restaurante sau catering. Fara coloranti artificiali sau conservanti.

    370,00 lei
  • Stoc epuizat

    Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

    63,00 lei
    Adauga in Cos
  • Stoc epuizat

    Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

    98,00 lei
    Adauga in Cos
  • În stoc

    Ideale pentru supele miyeok sau miso. Se poate completa si la supele ramyun cu peste.

    55,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Sosul de soia este unul din cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a răspândit, mai întâi în Asia, și apoi din ce în ce mai mult și în bucătăria europeană.

    169,00 lei
    Doar online
  • Disponibil pe stoc

    Excelent pentru retete de fry cu creveti si carne de pui.

    32,50 lei
  • Disponibil pe stoc

    Orezul Jasmine, adesea cunoscut sub denumirea de Thai Parfumat, este o varietate cu bob lung ce are o aromă specifică și boabe aproape translucide. Acestea au o tendință mai mare de a sta lipite după fierbere, ceea ce face garnitura de orez Jasmin potrivită pentru a acompania preparatele cu specific asiatic și nu numai.

    235,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Amestec din faina de orez, faina de grau, usturoi, piper, sare si alte condimente. Mult mai usoara si mai gustoasa decat orice alta faina pentru prajit.

    167,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Sosul de stridii imbunatateste aroma carnii de pui, peste, creveti, supe si legume. Este ideal in orice marinata.

    98,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin; totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5, benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide şi acneei. 

    49,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin; totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5, benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide şi acneei. 

    53,00 lei
  • Stoc epuizat

    Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Nivelul de acizi organici si aminoacizi este mai ridicat in otetul de orez decat in toate celelalte tipuri de otet.

    182,00 lei
    Adauga in Cos
  • Disponibil pe stoc

    Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

    150,00 lei
  • Disponibil pe stoc

    Ridichea murata (Takuan) este un side-dish foarte popular in Coreea de Sud, Japonia si China. Este un ingredient frecvent folosit in salate,kimbap coreean si maki-sushi japonez.

    25,00 lei
  • În stoc

    Dashi este gustul de baza al bucatariei clasice japoneze. Dashi este ingredientul principal al tuturor bucătăriilor regionale japoneze şi este preparat foarte simplu şi rapid, din alge şi peşte uscat. Dashi dă o savoare subtilă supelor, preparatelor mijotate, aburite şi înăbuşite, salatelor, dipurilor, orezului şi tăiţeilor.

    90,00 lei
  • Stoc epuizat

    Uleiul de susan este un produs secundar al semintelor de susan, folosit in scopuri gastronomice. Beneficiile sale pentru sanatate provin din nutrientii diversi si esentiali pe care ii contine, precum si din proprietatile antiseptice si antiinflamatorii. Uleiul de susan este folosit de peste 5000 de ani, ca ingredient culinar sau ca remediu natural pentru...

    120,00 lei
    Adauga in Cos
  • Stoc epuizat

    Uleiul de susan este un produs secundar al semintelor de susan, folosit in scopuri gastronomice. Beneficiile sale pentru sanatate provin din nutrientii diversi si esentiali pe care ii contine, precum si din proprietatile antiseptice si antiinflamatorii. Uleiul de susan este folosit de peste 5000 de ani, ca ingredient culinar sau ca remediu natural pentru...

    60,00 lei
    Adauga in Cos
  • Stoc epuizat

    Pasta miso alba este usor fermentata, are un gust dulceag si o textura cremoasa. Inchiderea culorii produsului este naturala si nu-i afecteaza gustul. Pasta miso se utilizeaza la prepararea supelor, sosurilor, marinatelor si piureurilor.

    278,00 lei
    Adauga in Cos
  • Disponibil pe stoc

    Susanul negru este o sursa deosebita de calciu (1 gram seminte contin 85 miligrame calciu), fier, magneziu, fosfor, mangan,potasiu, zinc, seleniu, lecitina, vitamine E,B1, B6, B9, usor de asimilat.

    23,00 lei
  • În stoc

    Cunoscătorii bucătăriei japoneze ştiu ce gust şi ce utilitate are ghimbirul murat. Pentru ceilalţi, trebuie să ştiţi că ghimbirul murat este foarte bun alături de sushi li dacă doriţi să gustaţi mai mutle mâncăruri, fără să amestecaţi gusturile lor în gură. Aroma picantă a ghimbirului curăţă bolta palatină a gurii şi oferă o senzaţie de prospeţime mai...

    26,50 lei